Van Boxtel Volkel
Van Boxtel Volkel (VBV) Elektro uden

Vacatures

 

Bekijk hieronder het overzicht van openstaande vacatures. De uitgebreide omschrijving opent door op de links te klikken.

Heeft een van de vacatures je interesse gewekt? Neem dan contact op voor meer informatie of stuur je sollicitatiebrief met CV naar: vacatures@vbv.nl 

 

 

Leerling Monteur beveiliging:

 

 Voor de versterking van ons Beveiligings team zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling monteur beveiliging.

 

Monteur beveiliging:

 

 Voor de versterking van ons Beveiligings team zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur beveiliging.

 

Leerling elektromonteur Agro:

 

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage en ondersteunen bij in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties.

 

Zelfstandige elektromonteur Agro:

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage, in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties.

  

• Medewerker kunststofbewerking & schoolverlater:

 

Een medewerker kunststofbewerking is werkzaam in de werkplaats en voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn om onze producten te maken zoals lassen, zagen, frezen, lijmen, vacuumvormen en polijsten.

 
Servicemonteur Agro:

 

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur Agro. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van onze Agro klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.


• Leidinggevende elektromonteur:

 

Als leidinggevende elektromonteur draag je de verantwoording over aanleg van hoogwaardige technische installaties, je stuurt een team van mensen aan en gaat samen voor een mooi resultaat. Door de veelzijdigheid van het bedrijf is er voldoende ruimte om de branche te kiezen die jou aanstaat.

 

• Servicemonteur Industriële automatisering:

 

Voor de versterking van ons industriële team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van de industriële installaties bij onze klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.

 


Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

Van Boxtel Kunststof