Van Boxtel Volkel
Van Boxtel Volkel (VBV) Elektro uden

Vacatures

 

Bekijk hieronder het overzicht van openstaande vacatures. De uitgebreide omschrijving opent door op de links te klikken.

Heeft een van de vacatures je interesse gewekt? Neem dan contact op voor meer informatie of stuur je sollicitatiebrief met CV naar: vacatures@vbv.nl 

 

Leerling elektromonteur Agro:

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage en ondersteunen bij in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties.

Zelfstandige elektromonteur Agro:

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage, in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties. 

Leidinggevende ICT

Om onze groeiambitie in de ICT waar te maken zijn we op zoek naar een gedreven leidinggevende voor onze ICT afdeling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en organiseren van onze ICT afdeling met 3 medewerkers

 

Administratief binnendienstmedewerker VBK

Als commercieel administratief binnendienstmedewerker ondersteun je de lucht-wasser afdeling m.b.t. de administratie,

planning aftersales werkvoorbereiding etc.Verder ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de binnenkomende orders en

prijsaanvragen van de kunststofafdeling. Ook het bestellen van de materialen behoort tot je taken.

 

(Junior)Werkvoorbereider / Technisch-tekenaar

 Een werkvoorbereider / technisch-tekenaar is de spil tussen de verkoop en de productie. De wensen van de klanten worden door jou omgezet in hoogwaardige werkbare technische tekeningen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het programmeren van onze CNC freestafels. Je ben in staat om samen met de productiemedewerkers te denken en te werken aan een optimaal eindproduct.

 

• Medewerker kunststofbewerking & schoolverlater

 Een medewerker kunststofbewerking is werkzaam in de werkplaats en voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn om onze producten te maken zoals lassen, zagen, frezen, lijmen, vacuumvormen en polijsten.

 

• Ervaren PLC programmeur

Als PLC programmeur ben je van voorbereiding tot in bedrijfstelling verantwoordelijk voor je eigen projecten.  In samenwerking met de klant vertaal je de wensen naar een functioneel besturingsvoorstel. Door de diversiteit in industrieën als Food, Feed, Recycling en procestechnologie is er altijd een nieuwe uitdaging.

Servicemonteur Agro

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur Agro. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van onze Agro klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.


• Leidinggevende elektromonteur

Als leidinggevende elektromonteur draag je de verantwoording over aanleg van hoogwaardige technische installaties, je stuurt een team van mensen aan en gaat samen voor een mooi resultaat. Door de veelzijdigheid van het bedrijf is er voldoende ruimte om de branche te kiezen die jou aanstaat.

 

• Servicemonteur Industriële automatisering

Voor de versterking van ons industriële team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van de industriële installaties bij onze klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.

 


Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

Van Boxtel Kunststof