Van Boxtel Volkel
Van Boxtel Volkel (VBV) Elektro uden

Vacatures

 

Bekijk hieronder het overzicht van openstaande vacatures. De uitgebreide omschrijving opent door op de links te klikken.

Heeft een van de vacatures je interesse gewekt? Neem dan contact op voor meer informatie of stuur je sollicitatiebrief met CV naar: vacatures@vbv.nl 

 

 

Werkvoorbereider Agro :

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider met ervaring in de Agro.

 

Monteur Telecom

Als telecom monteur val je onder onze ICT afdeling. De ICT afdeling valt onde de werkmaatschappij Van Boxtel Elektro en verzorgt ICT, telecom en beveiligingsdiensten voor derden en intern, verder is de afdeling een verlengstuk van andere afdelingen 

Leerling elektromonteur Agro:

 

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage en ondersteunen bij in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties.

 

Zelfstandige elektromonteur Agro:

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige elektromonteur met ervaring in de Agro. De werkzaamheden bestaan uit montage, in bedrijfstellen, onderhoud en oplossen van storingen van elektro– en klimaatinstallaties.

 

Administratief binnendienstmedewerker VBK:

 

Als commercieel administratief binnendienstmedewerker ondersteun je de lucht-wasser afdeling m.b.t. de administratie,

planning aftersales werkvoorbereiding etc.Verder ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de binnenkomende orders en

prijsaanvragen van de kunststofafdeling. Ook het bestellen van de materialen behoort tot je taken.

 

(Junior)Werkvoorbereider / Technisch-tekenaar :

 

Een werkvoorbereider / technisch-tekenaar is de spil tussen de verkoop en de productie. De wensen van de klanten worden door jou omgezet in hoogwaardige werkbare technische tekeningen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het programmeren van onze CNC freestafels. Je ben in staat om samen met de productiemedewerkers te denken en te werken aan een optimaal eindproduct.

 

• Medewerker kunststofbewerking & schoolverlater:

 

Een medewerker kunststofbewerking is werkzaam in de werkplaats en voert alle werkzaamheden uit die nodig zijn om onze producten te maken zoals lassen, zagen, frezen, lijmen, vacuumvormen en polijsten.

 
Servicemonteur Agro:

 

Voor de versterking van ons Agro team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur Agro. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van onze Agro klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.


• Leidinggevende elektromonteur:

 

Als leidinggevende elektromonteur draag je de verantwoording over aanleg van hoogwaardige technische installaties, je stuurt een team van mensen aan en gaat samen voor een mooi resultaat. Door de veelzijdigheid van het bedrijf is er voldoende ruimte om de branche te kiezen die jou aanstaat.

 

• Servicemonteur Industriële automatisering:

 

Voor de versterking van ons industriële team zijn we op zoek naar een gemotiveerde servicemonteur. De werkzaamheden bestaan uit het onderhoud, in bedrijfstellen, storingen en uitbereidingen van de industriële installaties bij onze klanten. Dit alles op het gebied van elektro, klimaat, voersystemen en luchtwassers.

 


Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

 

Van Boxtel Kunststof